Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Coordonate Ale Disputei Dintre Postmodernitate Si Modernitate III. Coordonata Filosofico-Epistemologica (Teorie Politica) (Report)" by Revista de Stiinte Politice # eBook PDF Kindle ePub Free

Coordonate Ale Disputei Dintre Postmodernitate Si Modernitate III. Coordonata Filosofico-Epistemologica (Teorie Politica) (Report)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Coordonate Ale Disputei Dintre Postmodernitate Si Modernitate III. Coordonata Filosofico-Epistemologica (Teorie Politica) (Report)
  • Author : Revista de Stiinte Politice
  • Release Date : January 01, 2010
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 95 KB

Description

Daca in ceea ce priveste coordonata economico-sociala si, in anumite domenii, inclusiv cea culturala, ne sunt oferite, pentru a avansa conceptul postmodemitatii caracteristici obiective, chiar indicatori calitativ-cantitativi, in schimb, componentele spiritual-filosofica si epistemologica, desi prezinta unele teme specifice si chiar unele abordari relativ unitare ale acestora, nu justifica o racordare efectiva, operationala la respectivul concept. Cadrul filosofico-epistemologic inca nu a conturat identitar o paradigma coerenta a postmodernitati propriu-zise, ci mai mult o virulenta detasare critica fata de paradigma generala a modernitatii--de pe pozitii tematice si teoretice fragmentare, nu suficient de unitare in interiorul lor si, cu atat mai mult, intre ele. Vom surprinde cu precadere "postmodernisme" care anunta o postmodernitate filosofica si epistemologica, dar aflate inca in procesul elaborarii respectivului concept. Este motivul pentru care nu putem opera o analiza la nivelul unei abordari generale a postmodernismului filosofic, ci--poate chiar in baza metodologiei compozite si a "colajului" promovate de acesta--asupra unei diversitati de repere tematice, de discursuri critice la adresa unora sau altora din conceptele paradigmei moderne si de solutii mai mult sau mai putin realiste de conturare a unei noi paradigme.


Free PDF Books "Coordonate Ale Disputei Dintre Postmodernitate Si Modernitate III. Coordonata Filosofico-Epistemologica (Teorie Politica) (Report)" Online ePub Kindle